Pridať recept

Koložvárska kapusta s hubami

ingrediencie

250 g
kyslá kapusta
200 g
šampiňóny
200 g
ryža
2 ks
cibuľa
trochu
olej
podľa chuti
soľ, mletá červená paprika, čmk, drvená rasca

postup

1.
V hrnci rozohrejeme olej a osmažíme na ňom nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme huby, soľ, korenie a dusíme do mäkka. V druhom hrnci osmažíme na oleji druhú cibuľu, pridáme mletú červenú papriku a podusíme na nej kyslú kapustu.
 
2.
Uvaríme ryžu. Do jemne vymastenej zapekacej misy ukladáme striedavo kapustu, ryžu, huby a zapekáme pri teplote 200°C cca 45 minút. Dobrú chuť!:)
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Plnená kapusta
Recepty na nedeľný obed zo sladkej kapusty: Toto sú najlepšie recepty, za ktoré vás budú nosiť na rukách
Hľadáte inšpiráciu, čo dnes variť? Máme pre vás bohatú ponuku najlepších receptov zo sladkej kapusty. Nech...