Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Zapečená krkovička s cibuľou

6
porcií
105
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1,5 kg
krkovička
10 strúčikov
cesnak
2 ks
cibuľa
soľ

Marináda

4 PL
olej
4 PL
sójová omáčka
10 PL
pikantný kečup
sladká mletá paprika
mleté čierne korenie

postup

2.
Mäso nakrájame a vyklepeme, cibuľu nakrájame na rezance.
3.
Mäso osolíme, potrieme prelisovaným cesnakom a dáme na vymastený plech.
5.
Zmiešame si marinádu. Ja miesto kečupu používam paradajkovú drť, ktorú som zavárala.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
anna.breznicka
12.2.2014 11:46 | |
+85 -33
je to vyborne (y)
ilonablahova
7.6.2014 14:13 | |
+11 -9
;)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?