Pridať recept

Zemiakový puding s kečupom

ingrediencie

300 g
varené zemiaky
1 štipka
soľ
2 ks
vajce
100 g
maslo
50 g
strúhanka
1 štipka
muškátový orech
podľa chuti
kečup

postup

1.
V mise rozotrieme polovicu masla so soľou a žĺtkami do peny, pridáme za tepla prelisované zemiaky, korenie a tuhý sneh z bielka.
 
2.
Pudingovú formu vymažeme tukom, vysypeme strúhankou a naplníme cestom. Uzavretú formu postavíme do vodného kúpeľa a varíme asi 3/4 hodiny v pare. Hotový puding vyklopíme, pokvapkáme maslom a kečupom. Podávame s mäsom alebo zeleninou podľa výberu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať