Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Tuniakovo špargľové rolky

ingrediencie

Sushi ryža
pečené morské riasy
filety z tuniaka
špargľa
chilli korenie
sezamové semienka
hlávkový šalát
nakladaný ďumbier
wasabi
sójová omáčka

postup

1.
Sushi ryžu poriadne umyjeme a dáme variť do rovnakého množstva vody ako je ryže. Prikryjeme a keď začne vrieť, varíme 10 minút, neotvárame! Potom odložíme zo sporáka a necháme ešte 10 minút neotvorené odpočívať. Na záver ryžu preložíme do misy a ochutíme zmesou cukru, soli a ryžového octu podľa chuti.
2.
Na podložku uložíme riasy, na ne rovnomerne uvarenú ryžu a posypeme sezamovými semienkami. Zmes obrátime a ukladáme uvarenú špargľu, tuniaka, listy šalátu a posypeme chili kore-ním. Zvinieme a nakrájame na valčeky. Podávame s nakladaným ďumbierom a wasabi pastou zmiešanou so sójovou omáčkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...