Pridať recept

FOTORECEPT: Plnený bravčový bôčik

ingrediencie

1,5 kg
bravčový bôčik
trochu
drvená rasca
štipiek
soľ
3 strúčiky
cesnaku

postup

1.
Pripravíme si všetky ingrediencie.
Fotorecept: Plnený bravčový bôčik
Fotorecept: Plnený bravčový bôčik
Zdroj: sylweliee
 
2.
Do bôčika prerežeme vrecko,
Fotorecept: Plnený bravčový bôčik
Fotorecept: Plnený bravčový bôčik
Zdroj: sylweliee
3.
rascu zmiešame so soľou a cesnakom,
Fotorecept: Plnený bravčový bôčik
Fotorecept: Plnený bravčový bôčik
Zdroj: sylweliee
4.
potrieme nimi vnútrajšok,
Fotorecept: Plnený bravčový bôčik
Fotorecept: Plnený bravčový bôčik
Zdroj: sylweliee
5.
poriadne:)
Fotorecept: Plnený bravčový bôčik
Fotorecept: Plnený bravčový bôčik
Zdroj: sylweliee
6.
naplníme plnkou /recept nájdete tu/,
Fotorecept: Plnený bravčový bôčik
Fotorecept: Plnený bravčový bôčik
Zdroj: sylweliee
7.
vrecko zopneme ihlicou alebo zošijeme, povrch bôčika osolíme a posypeme rascou.
Fotorecept: Plnený bravčový bôčik
Fotorecept: Plnený bravčový bôčik
Zdroj: sylweliee
8.
Vložíme do pekáča
Fotorecept: Plnený bravčový bôčik
Fotorecept: Plnený bravčový bôčik
Zdroj: sylweliee
9.
a pečieme 2-2,5 hod. dozlata.
Fotorecept: Plnený bravčový bôčik
Fotorecept: Plnený bravčový bôčik
Zdroj: sylweliee
10.
Mäkké mäso nakrájame na plátky a podávame so zemiakmi, so zemiakovým šalátom alebo plnkou. Dobrú chuť!:)
Fotorecept: Plnený bravčový bôčik
Fotorecept: Plnený bravčový bôčik
Zdroj: sylweliee
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Fantasticky chrumkavý bravčový bôčik 3x inak
Fantasticky chrumkavý bravčový bôčik v 3 delikátnych verziách
Často podceňované bravčové mäso, ktoré je však pri bližšom pohľade veľmi univerzálne a extra chutné...
Polievka masove gulicky
Tip na nedeľný obed: Holúbky
Magazín Dobrú chuť vám prináša tip na nedeľný obed. Vždy bude pozostávať z polievky, hlavného jedla a dezertu.
Pikantný pečený bôčik
Poznáme recept na najlepší PEČENÝ BÔČIK aký ste kedy jedli! Mäso šťavnaté a koža krásne chrumkavá, stačí urobiť túto jedinú vec a budete mať gule za ušami!
Ak ste sa ešte nerozhodli čo dnes variť, pečený bôčik je tá správna voľba! A nezabudnite urobiť túto jednu vec.