Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bábovka z ovsených vločiek

ingrediencie

3 šálky
ovsené vločky
3 ks
vajce
1 šálka
hnedý cukor
1 šálka
repkový olej
1 šálka
biely jogurt
1 balíček
vajce
1 balíček
prášok do pečiva
1 štipka
soľ
citrónová kôra
1 hrsť
hrozienka
1 hrsť
vlašské orechy
čokoládová poleva

postup

Ovsené vločky zmiešame s ostatnými surovinami, cesto vylejeme do vymastenej a strúhankou vysypanej bábovkovej formy. Bábovku pečieme vo vyhriatej rúre pri 160 stupňoch asi 50 minút. Necháme vychladnúť vo forme, vyklápame až po vychladnutí a polejeme čokoládovou polevou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...