Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Banánové lievance bez múky a mlieka

1
porcia
7
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
vajce
1 ks
banán

postup

3.
Na rozpálenej panvici opekáme na kvapke oleja z oboch strán. Každý lievanec bol z dvoch polievkových lyžíc.
4.
Do druhej polky som prisypala na ochutnávku trochu kokosu - tiež výborné.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
aktevi2986
24.11.2017 08:30 | |
+1 -1
tiež ich robievam,a do cesta pridám čučoriedky alebo malinky a černice
aktevi2986
24.11.2017 08:31 | |
+1 -1
prvá sa mi hneď roztrhne ako aj palacinka ale ostatné už boli pekné a chutné
coccinelle63
28.8.2017 12:00 | |
+15 -17
ľudia, najprv to treba robiť na očistenej panvici, ktorú každý deň nepoužívate na praženicu či kabanos. Ďalej podľa toho čo tu čítam je nutné použiť kokosový olej. Nerobte to na tých motorových olejoch castrol alebo helix čo máte bežne doma ...
matte252
30.1.2017 15:16 | |
+24 -40
VAROVANIE!!!!.....niečo tak odporné,že som to vyhodil do koša.Chuť ako praženica so škoricou a banán nebolo cítiť.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...