Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cesnakový posúch

4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
hladká múka
200 g
múka špadová, chlebová, ražná
300 ml
voda
1/2 kocka
droždie
soľ
cesnak
olej
slanina

postup

1.
múku môžeme rôzne kombinovať, základ je cca 300g hladkej + 200g špaldovej, ražnej, chlebovej a pod. alebo kto má ako rád. Do misy dáme vodu a droždie a vidličkou rozmiešame, pridáme postupne múku, soľ a vypracujeme cesto... necháme asi 60 minút vykysnúť
2.
cesto si rozdelíme podľa veľkosti plechu... z tohto cesta robím dva veľké okrúhle posúchy a jeden malý... plech potrieme olejom... na plech roztiahneme cesto pokvapkáme ho olejom, roztlačeným cesnakom a posypeme soľou, môžeme posypať bylinkami, napr. tymiánom
4.
alebo vrch posúcha posypeme nadrobno pokrájanou slaninkou, pokvapkáme olejom, pridáme bylinky a soľ
6.
teplé alebo studené, k čaju alebo k polievke - vždy sú výborné
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Vyhrajte parnú rúru
Vyhrajte parnú rúru
Vpustite paru aj do kuchyne a staňte sa profesionálom v príprave jedál.
Electrolux
Indukcia môže byť hrou. Bezpečnou.
Indukcia môže byť hrou. Bezpečnou.
Premýšľate nad kúpou indukčného varného panela? Nasledujúcich pár riadkov vám možno pomôže pri rozhodovaní.
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...