Morčacie rezne s broskyňami a syrom
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
morčacie prsia po 150g
4
ks
zavárané broskyne
4
ks
údený syr
1
dl
šťava z kompótu
5
cl
brandy
podľa chuti
soľ,maslo
postup
1.
Umyté a osušené mäsom naklepeme a osolíme.Panvicu,ktorú sme predtým vymastili obrúskom s troškou masla zahrejeme.Vložíme mäso a pomaly ho opečieme do ružova.Potom mäsom obrátime,na každú porciu položíme odkvapkanú polku broskyne,pridáme plátok údeného syra,zakryjeme pokrievkou a necháme zapiecť.
2.
Potom mäsom vyberieme a upravíme na tanieri.Do výpeku môžeme pridať šťavu z kompótu,prípadne brandy.Ako prílohu podávame zemiaky,ryžu,zemiakovú kašu.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.