Pridať recept

Morčacie rezne s broskyňami a syrom

ingrediencie

4 ks
morčacie prsia po 150g
4 ks
zavárané broskyne
4 ks
údený syr
1 dl
šťava z kompótu
5 cl
brandy
podľa chuti
soľ,maslo

postup

1.
Umyté a osušené mäsom naklepeme a osolíme.Panvicu,ktorú sme predtým vymastili obrúskom s troškou masla zahrejeme.Vložíme mäso a pomaly ho opečieme do ružova.Potom mäsom obrátime,na každú porciu položíme odkvapkanú polku broskyne,pridáme plátok údeného syra,zakryjeme pokrievkou a necháme zapiecť.
 
2.
Potom mäsom vyberieme a upravíme na tanieri.Do výpeku môžeme pridať šťavu z kompótu,prípadne brandy.Ako prílohu podávame zemiaky,ryžu,zemiakovú kašu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať