Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové guličky s pikantnou horčicou

ingrediencie

40 dkg
mleté hydinové mäso
10 dkg
maslo
korenie na mleté mäso
hladká múka,strúhanka,olej

OMÁČKA

1 ks
cibuľa
2 PL
maslo
1 kocka
bujón slepačí
1 dl
smotana
1 PL
pikantná horčica
podľa chuti
soľ

postup

1.
Z mäsa,múky,korenia vypracujeme zmes,z ktorej tvoríme guličky o priemere 3cm. Guličky obalíme v strúhanke a prudko opečieme ponorené v oleji.Po upečení rozložíme na papierový obrúsok.
2.
OMÁČKA: Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na panvici vytretej maslom,pridáme bujón,zalejeme horúcou vodou, asi tak 3dl a povaríme.Vmiešame smotanu,horčicu,osolíme,okoreníme a povaríme.Zahustíme múkou.Podávame s hranolčekmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...