Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové guličky s pikantnou horčicou

ingrediencie

40 dkg
mleté hydinové mäso
10 dkg
maslo
korenie na mleté mäso
hladká múka,strúhanka,olej

OMÁČKA

1 ks
cibuľa
2 PL
maslo
1 kocka
bujón slepačí
1 dl
smotana
1 PL
pikantná horčica
podľa chuti
soľ

postup

1.
Z mäsa,múky,korenia vypracujeme zmes,z ktorej tvoríme guličky o priemere 3cm. Guličky obalíme v strúhanke a prudko opečieme ponorené v oleji.Po upečení rozložíme na papierový obrúsok.
2.
OMÁČKA: Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na panvici vytretej maslom,pridáme bujón,zalejeme horúcou vodou, asi tak 3dl a povaríme.Vmiešame smotanu,horčicu,osolíme,okoreníme a povaríme.Zahustíme múkou.Podávame s hranolčekmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.