Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové guličky s pikantnou horčicou

ingrediencie

40 dkg
mleté hydinové mäso
10 dkg
maslo
korenie na mleté mäso
hladká múka,strúhanka,olej

OMÁČKA

1 ks
cibuľa
2 PL
maslo
1 kocka
bujón slepačí
1 dl
smotana
1 PL
pikantná horčica
podľa chuti
soľ

postup

1.
Z mäsa,múky,korenia vypracujeme zmes,z ktorej tvoríme guličky o priemere 3cm. Guličky obalíme v strúhanke a prudko opečieme ponorené v oleji.Po upečení rozložíme na papierový obrúsok.
2.
OMÁČKA: Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na panvici vytretej maslom,pridáme bujón,zalejeme horúcou vodou, asi tak 3dl a povaríme.Vmiešame smotanu,horčicu,osolíme,okoreníme a povaríme.Zahustíme múkou.Podávame s hranolčekmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.