Teľacie mäso na paprike
6
porcií
stredná
náročnosť
ingrediencie
750
g
teľací krk
1
ks
kúsok masla
1
ks
cibuľa
podľa chuti
soľ,mletá sladká paprika
1
PL
hladká múka
postup
1.
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky,osolíme.V nádobe rozpálime maslo a necháme zosklovatieť cibuľu,nasypeme lyžicu mletej sladkej papriky a opekáme 3 minúty.
2.
Pripravené mäso pridáme k cibuli.Podlejeme vodou,zakryjeme pokrievkou a dusíme,kým sa šťava nevysmaží.Pridáme ešte vody a zaprášime múkou.Krátko povaríme.Pridáme kúsok masla na zjemnenie.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.