Teľacia pečienka
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
teľacie stehno
1
PL
olej
1
ks
kúsok masla
podľa chuti
soľ
1
dl
vývar
postup
1.
Mäso umyjeme a osolíme.Nádobu vymastíme,vložíme do nej teľaciu pečienku a dáme do vopred vyhriatej rúry.Neprikrývame pokrievkou.Pečieme 1/2 hodiny,potom mäso otočíme a znov a pečieme 1/2 hodiny.
2.
Počas pečenia podlievame vývarom.Upečené mäso nakrájame na plátky,dáme na misu a prelejeme šťavou,ktorú sme zjemnili kúskom masla.Podávame s varenými zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.