Pridať recept

Pečené bravčové mäso s dusenou zeleninou

Pečené bravčové mäso s dusenou zeleninou
Zdroj: kuchtik1

ingrediencie

600 g
bravčová krkovička
trochu
mleté čierne korenie
soľ
trochu
mletá rasca
trochu
mletá červená paprika
2 strúčiky
cesnaku
1 dl
olej
1 ks
cibuľa
300 g
sterilizovaná fazuľa
2 ks
červená paprika
1 dl
zeleninový vývar
2 lístky
šalát
trochu
biela fazuľa

postup

1.
Krkovičku pokrájame na rezne a uložíme do pekáča. Predtým ich však osolíme, okoreníme,posypeme rascou a červenou mletou paprikou. Na vrch uložíme pokrájaný cesnak.
 
2.
Mäso podlejeme vodou a pečieme asi 40 minút. Počas pečenia mäso otočíme, polejeme výpekom a upečieme domäkka.
3.
Na oleji speníme cibuľku, pridáme scedenú fazuľu, bielu fazuľu, pokrájanú papriku, zmes osolíme, okoreníme a podlejeme vývarom. Krátko zmes podusíme.
4.
Upečené mäso podávame s udusenou zmesou. Na tanier rozložíme šalát, pridáme dusenú zmes a pečené mäso.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...