Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Vločkový koláč s červenou repou a karobom

5
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

150 g
ovsené vločky
1 dl
voda
1 dl
mlieko
3 PL
citrónová šťava
1 KL
tekutá stévia

Plnka

200 g
červená repa
1 KL
tekutá stévia
30 g
horká čokoláda
1 PL
slnečnicové semienko
2 ks
sušené figy
1 PL
karob

postup

1.
V miske zmiešame ovsené vločky, vodu, mlieko, stéviu a citrónovú šťavu. Necháme chvíľu odležať.
2.
Červenú repu (uvarenú alebo surovú) postrúhame najemno, pridáme nasekanú čokoládu, sušené figy, slnečnicové semienka a stéviu.
3.
Nakoniec primiešame karob. Ak nemáme karob, môžeme použiť kakao.
5.
Na cesto rozotrieme plnku a prikryjeme druhou polovicou cesta.
6.
Uhladíme a vložíme do rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov 30 min.
7.
Koláč necháme vo forme poriadne vychladnúť a potom vyklopíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...