Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Vločkový koláč s červenou repou a karobom

5
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

150 g
ovsené vločky
1 dl
voda
1 dl
mlieko
3 PL
citrónová šťava
1 KL
tekutá stévia

Plnka

200 g
červená repa
1 KL
tekutá stévia
30 g
horká čokoláda
1 PL
slnečnicové semienko
2 ks
sušené figy
1 PL
karob

postup

1.
V miske zmiešame ovsené vločky, vodu, mlieko, stéviu a citrónovú šťavu. Necháme chvíľu odležať.
2.
Červenú repu (uvarenú alebo surovú) postrúhame najemno, pridáme nasekanú čokoládu, sušené figy, slnečnicové semienka a stéviu.
3.
Nakoniec primiešame karob. Ak nemáme karob, môžeme použiť kakao.
5.
Na cesto rozotrieme plnku a prikryjeme druhou polovicou cesta.
6.
Uhladíme a vložíme do rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov 30 min.
7.
Koláč necháme vo forme poriadne vychladnúť a potom vyklopíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...