Pridať recept

Kačací perkelt, FOTORECEPT

ingrediencie

2 PL
olej
1 ks
cibuľa
podľa chuti
mletá červená paprika
800 g
kačacie prsia
1 konzerva
konzerva šampiňónov
1 hrsť
sušené huby
podľa chuti
vegeta, čierne mleté korenie
1 konzerva
paradajkový pretlak
1 ČL
solamyl
1 ČL
horčica

postup

Delikatesa z kačacích pŕs. 

1.

Pripravíme si všetky ingrediencie.

Fotorecept: Kačací perkelt
Fotorecept: Kačací perkelt
Zdroj: sylweliee
 
2.

V tlakovom hrnci rozohrejeme olej a osmažíme na ňom pokrájanú cibuľu,

Fotorecept: Kačací perkelt
Fotorecept: Kačací perkelt
Zdroj: sylweliee
3.

pridáme červenú mletú papriku, kačacie prsia,

Fotorecept: Kačací perkelt
Fotorecept: Kačací perkelt
Zdroj: sylweliee
4.

šampiňóny z konzervy,

Fotorecept: Kačací perkelt
Fotorecept: Kačací perkelt
Zdroj: sylweliee
5.

paradajkový pretlak, cca 1 liter vody,

Fotorecept: Kačací perkelt
Fotorecept: Kačací perkelt
Zdroj: sylweliee
6.

sušené huby,

Fotorecept: Kačací perkelt
Fotorecept: Kačací perkelt
Zdroj: sylweliee
7.

vegetu, čierne mleté korenie

Fotorecept: Kačací perkelt
Fotorecept: Kačací perkelt
Zdroj: sylweliee
8.

horčicu. Varíme v tlakovom hrnci do mäkka. Keď je mäso mäkké pridáme solamyl rozmiešaný vo vode (1,5dcl). Premiešame a necháme prevrieť.

Fotorecept: Kačací perkelt
Fotorecept: Kačací perkelt
Zdroj: sylweliee
9.

Podávame s knedľou. Dobrú chuť!:)

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať