Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Antioxidantový šalát FLAVONOIDNÉ BORDÓ

2
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

70 g
kapusta červená hlávková
40 g
cvikla
70 g
červená cibuľa
30 g
mrkva
30 g
grep červený
1 PL
zakysanka
2 ČL
jogurtová majonéza
3/4 dl
vývar zo zeleniny
citrónová šťava
chilli paprička alebo feferónka
1 KL
korenie na šalát
1/3 KL
kurkuma
1/3 KL
mleté nové korenie
morská soľ

postup

3.
Cviklu ošúpeme, nakrájame na malé kocky, cibuľu po ošúpaní nakrájame nadrobno, kapustu pokrájame na menšie kúsky, mrkvu očistíme a postrúhame na hrubom strúhadle, grep zbavíme šupy a rozkrájame na malé kúsočky.
4.
Polovice množstva kapusty a cvikle dáme prevariť na 5 minút spolu s chilli.
6.
Prevarenú zeleninu pridáme k ostatnej čerstvej a grepu, dobre premiešame.
7.
Okoreníme všetkými koreniami okrem kurkumy, pokvapkáme citrónovou šťavou, toršku osolíme a opäť dobre premiešame.
8.
Ku zakysanke prilievame postupne vývar, dobre rozmiešame.
9.
K tejto zmesi pridáme majonézu, kurkumu, trochu osolíme a opäť dobre rozmiešame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
zuna7
20.2.2014 01:03 | |
+1 -1
Radulienka, vďakaaaaaa!!!! <3
Petriella
20.2.2014 00:02 | |
+4 -0
:! Superšalátik, pozdrav od Radulienky
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.