Pridať recept

Ruské datle

ingrediencie

500 g
hovädzie stehno
150 g
kyslá kapusta
1 ks
cibuľa
50 g
údená slanina
100 g
hladká múka
70 g
tuk
1 dl
smotana
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Mäso pokrájame na rezne,vyklepeme a osolíme.Na každý plát dáme trocha kyslej kapusty,koliesko cibule a kúsok slaniny,všetko okoreníme.Mäso zvinieme,previažeme niťou.Závitky obalíme v múke a na rozpálenom tuku opečieme zo všetkých strán.
 
2.
Mäso vyberieme,do výpeku dáme nadrobno pokrájanú cibuľu,opražíme,podlejeme horúcou vodou,vložíme opečené závitky a za občasného podlievania a miešania prikryté udusíme.Mäkká závitky zbavíme nite a do šťavy zamiešame smotanu.Podávame s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať