Pridať recept

Hovädzie rezne v alobale

ingrediencie

500 g
hovädzia sviečkovica
2 PL
olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika

postup

Mäso pokrájame na tenšie rezne,ktoré zľahka naklepeme,osolíme,poprášime mletým čiernym korením a mletou červenou paprikou.Kúsky alobalu potrieme pomocou pierka,do stredu dáme rezeň,naň rozložíme kolieska cibule namočenej v oleji,dobre zabalíme a v horúcej rúre pečieme asi 20 minút.Podávame sa opekanými zemiakmi.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Sviečková na smotane
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje a to na všetky druhy + recepty
Hovädzie mäso síce nepatrí k najlacnejším druhom mäsa, ale u našincov je veľmi obľúbené. Pripravujeme...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!