Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Teľacie rezne s broskyňou

6
porcií
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

6 plátkov
teľacie stehno
6 plátkov
šunka
6 plátkov
syr alebo strúhaný syr
6 ks
kompótové broskyne
soľ
mleté čierne korenie
olej

postup

1.
Mäso zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme olejom.
7.
Podlejeme trochou vody a necháme zapiecť pri 180 st. C asi 15 - 20 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...