Pridať recept

Husací paprikáš

ingrediencie

1/2 ks
hus
60 g
cibuľa
1 PL
mletá červená paprika
100 g
rajčiak
50 g
zelená paprika
2 dl
kyslá smotana
40 g
hladká múka
podľa chuti
soľ

postup

1.
Z husi oddelíme tuk aj s kožou a mäso pokrájame na menšie kúsky.Tuk pokrájame na menšie kúsky,vyškvaríme,pridáme pokrájanú cibuľu,trochu opražíme.Potom pridáme mletú papriku,mäso pomiešame,osolíme,podlejeme trochou vody a prikryté dusíme.
 
2.
Počas dusenia podlievame.Nakoniec pridáme pokrájané rajčiaky,zelenú papriku udusíme do mäkka.Smotanu rozmiešame s múkou,pridáme k mäsu a povaríme.Podávame s knedľou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať