Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kačacie alebo husacie mäso na kyslo

ingrediencie

1 ks
kačka alebo 12 ks hus
50 g
husací tuk
20 g
cibuľa
1 ks
bobkový list
6 ks
celé čierne korenie
1/2 liter
mlieko
60 g
hladká múka
10 g
cukor
podľa chuti
soľ,ocot

postup

Z kačky alebo husi oddelíme tuk aj s kožou,mäso pokrájame.Tuk pokrájame a vyškvaríme,pridáme posekanú cibuľu a popražíme.Potom pridáme pokrájané mäso,bobkový list,celé korenie,soľ,podlejeme vodou a dusíme do mäkka.Mlieko rozmiešame s múkou a nalejeme k mäso,povaríme.Nakoniec dochutíme octom a cukrom.Podávame s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...