Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kačacie alebo husacie mäso na kyslo

ingrediencie

1 ks
kačka alebo 12 ks hus
50 g
husací tuk
20 g
cibuľa
1 ks
bobkový list
6 ks
celé čierne korenie
1/2 liter
mlieko
60 g
hladká múka
10 g
cukor
podľa chuti
soľ,ocot

postup

Z kačky alebo husi oddelíme tuk aj s kožou,mäso pokrájame.Tuk pokrájame a vyškvaríme,pridáme posekanú cibuľu a popražíme.Potom pridáme pokrájané mäso,bobkový list,celé korenie,soľ,podlejeme vodou a dusíme do mäkka.Mlieko rozmiešame s múkou a nalejeme k mäso,povaríme.Nakoniec dochutíme octom a cukrom.Podávame s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...