Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kačacie alebo husacie mäso na kyslo

ingrediencie

1 ks
kačka alebo 12 ks hus
50 g
husací tuk
20 g
cibuľa
1 ks
bobkový list
6 ks
celé čierne korenie
1/2 liter
mlieko
60 g
hladká múka
10 g
cukor
podľa chuti
soľ,ocot

postup

Z kačky alebo husi oddelíme tuk aj s kožou,mäso pokrájame.Tuk pokrájame a vyškvaríme,pridáme posekanú cibuľu a popražíme.Potom pridáme pokrájané mäso,bobkový list,celé korenie,soľ,podlejeme vodou a dusíme do mäkka.Mlieko rozmiešame s múkou a nalejeme k mäso,povaríme.Nakoniec dochutíme octom a cukrom.Podávame s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Feta cheese cubes
Kozí syr
Kozí syr
V dobe našich dedov bolo kozie mlieko a syr bežnou vecou a produktom. Dnes je tomu naopak, kozie mlieko a výrobky...
AEG
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Indukčné panely sú obľúbené predovšetkým vďaka ich bezpečnosti. Často však u ľudí prevláda mýtus, že plyn zasa šetrí...
jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
Jeseň sa blíži, jabĺčka dozrievajú. Jablkové koláče, na ktorých si zaručene pochutíte.