Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Perkelt z kačice alebo husi

ingrediencie

1 ks
kačka alebo 12 hus
60 g
husací tuk
50 g
cibuľa
1 PL
mletá červená paprika
20 g
hladká múka
podľa chuti
soľ,voda

postup

Z kačice alebo husi vyberieme husací tuk,mäso pokrájame.Tuk pokrájame a vyškvaríme,pridáme posekanú cibuľu a popražíme.Pridáme mletú papriku,soľ,mäso,podlejeme vodou a dusíme prikryté.Počas dusenia mäso zaprášime múkou a ešte podusíme.Hotovej šťavy nemá byť veľa.Podávame s haluškami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...