Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jazyk vyprážaný v cestíčku

ingrediencie

600 g
teľací alebo bravčový jazyk
1 dl
mlieko
100 g
hrubá múka
2 ks
vajce
150 g
tuk
podľa chuti
soľ, petržlenová vňať

postup

Uvarený jazyk olúpeme,pokrájame na plátky a osolíme.Z mlieka,múky,vajec a soli urobíme cestíčko,do ktorého zamiešame petržlenovú vňať.Plátky jazyka ponamáčame v cestíčku a na rozpálenom tuku z oboch strán vyprážame do ružova.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.