Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové pliecko na víne

ingrediencie

400 g
bravčové pliecko
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
40 g
masť
1/5 liter
biele víno
1 strúčik
cesnak

postup

1.
Bravčové pliecko naporcujeme na pláty. Potom pláty osolíme, okoreníme a naklepeme.
2.
Na rozpálenom tuku opražíme mäso z oboch strán. Podlejeme trochou bieleho vína a dusíme.
3.
Potom podlejeme horúcou vodou a zvyškom vína a do dusíme do mäkka.
4.
Do pripraveného mäsa vložíme rozotretý cesnak.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?