Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové pliecko na víne

ingrediencie

400 g
bravčové pliecko
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
40 g
masť
1/5 liter
biele víno
1 strúčik
cesnak

postup

1.
Bravčové pliecko naporcujeme na pláty. Potom pláty osolíme, okoreníme a naklepeme.
2.
Na rozpálenom tuku opražíme mäso z oboch strán. Podlejeme trochou bieleho vína a dusíme.
3.
Potom podlejeme horúcou vodou a zvyškom vína a do dusíme do mäkka.
4.
Do pripraveného mäsa vložíme rozotretý cesnak.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.