Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Jogurtové krúpy s mangom a červenou repou

2
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

100 g
jačmenné krúpy
1 KL
tekutá stévia
1 PL
tahini pasta
150 ml
sójový jogurt biely
1 KL
vanilkový extrakt
100 g
uvarená červená repa
1 ks
mango

postup

1.
Najskôr si uvaríme krúpy do mäkka. Po uvarení ich scedíme a osladíme stéviou.
2.
Jogurt zmiešame so sezamovou pastou tahini, vanilkovým extraktom a podľa chuti osladíme cukrom, medom alebo stéviou.
4.
Nakoniec primiešame nadrobno nakrájané mango a uvarenú červenú repu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...