Sviečkové rezy s oštiepkom
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
sviečkovica
40
g
tuk
40
g
maslo
80
g
oštiepok
1
ks
citrón
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
postup
1.
Mäso odblaníme, pokrájame na hrubšie rezy, zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme a z oboch strán rýchlo opečieme na rozohriatom tuku.
2.
Opečené rezy poukladáme vedľa seba do ohňovzdornej nádoby, vymastenej maslom, na každý rez položíme koliesko oštiepka a kúsok masla a v horúcej rúre rýchlo zapečieme.
3.
Podávame na teplom tanieri s dusenou ryžou alebo hranolkami.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.