Pridať recept

Sviečkové rezy s oštiepkom

ingrediencie

600 g
sviečkovica
40 g
tuk
40 g
maslo
80 g
oštiepok
1 ks
citrón
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ

postup

1.
Mäso odblaníme, pokrájame na hrubšie rezy, zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme a z oboch strán rýchlo opečieme na rozohriatom tuku.
 
2.
Opečené rezy poukladáme vedľa seba do ohňovzdornej nádoby, vymastenej maslom, na každý rez položíme koliesko oštiepka a kúsok masla a v horúcej rúre rýchlo zapečieme.
3.
Podávame na teplom tanieri s dusenou ryžou alebo hranolkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať