Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska pórová polievka

ingrediencie

4 ks
pór
4 ks
zemiaky
50 g
tuk
1 liter
mlieko
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Očistené póry pokrájame na kolieska, zemiaky na malé kocky.
2.
Zemiaky a pór dáme do hrnca, zalejeme mliekom a 0,5 l vody, osolíme, okoreníme a privedieme do varu. Varíme asi 30 minút.
3.
Po vychladnutí všetko rozmixujeme. Pridáme tuk. Podávame s bagetou namočenou v polievke.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pohánková múka
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Kde sú tie časy, kedy v obchodoch v regáli boli v ponuke len hladká, hrubá a polohrubá múka? Dnes už v obchodoch...
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...