Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska pórová polievka

ingrediencie

4 ks
pór
4 ks
zemiaky
50 g
tuk
1 liter
mlieko
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Očistené póry pokrájame na kolieska, zemiaky na malé kocky.
2.
Zemiaky a pór dáme do hrnca, zalejeme mliekom a 0,5 l vody, osolíme, okoreníme a privedieme do varu. Varíme asi 30 minút.
3.
Po vychladnutí všetko rozmixujeme. Pridáme tuk. Podávame s bagetou namočenou v polievke.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Rýchly hrnčekový
5 super rýchlych dezertov na každý deň
5 super rýchlych dezertov na každý deň
Päť video-návodov ako rýchlo uspokojiť chuť na sladké.
Po domácky
POZOR, silno návykové orieškové maslá si obľúbi celá rodina!
POZOR, silno návykové orieškové maslá si obľúbi celá rodina!
Aj Vy chodíte do pohára s orechovým maslom s veľkou lyžicou a najradšej by ste ho zjedli všetko naraz? Napríklad, také...
Domáce čipsy
Domáce čipsy sú najlepšie!
Domáce čipsy sú najlepšie!
5 plus 1 receptov na famózne čipsy k telke či na párty.