Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska pórová polievka

ingrediencie

4 ks
pór
4 ks
zemiaky
50 g
tuk
1 liter
mlieko
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Očistené póry pokrájame na kolieska, zemiaky na malé kocky.
2.
Zemiaky a pór dáme do hrnca, zalejeme mliekom a 0,5 l vody, osolíme, okoreníme a privedieme do varu. Varíme asi 30 minút.
3.
Po vychladnutí všetko rozmixujeme. Pridáme tuk. Podávame s bagetou namočenou v polievke.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...
Foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Electrolux Foodtruck vybavený multifunkčnými parnými rúrami ukázal, čo dokáže 10. júna 2017 na Gurmán Feste...
Kandizované kvety
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Čerstvé kvety Vám už nemusia zdobiť len stôl vo váze, ale aj taniere, stačí vedieť ako nato! Možno ste už boli...