Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska pórová polievka

ingrediencie

4 ks
pór
4 ks
zemiaky
50 g
tuk
1 liter
mlieko
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Očistené póry pokrájame na kolieska, zemiaky na malé kocky.
2.
Zemiaky a pór dáme do hrnca, zalejeme mliekom a 0,5 l vody, osolíme, okoreníme a privedieme do varu. Varíme asi 30 minút.
3.
Po vychladnutí všetko rozmixujeme. Pridáme tuk. Podávame s bagetou namočenou v polievke.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vianočné inšpirácie
Vianočné inšpirácie
Vybrali sme pre vás
Fotorecept:
Dajte druhú šancu jedlu zo školskej jedálne!
Dajte druhú šancu jedlu zo školskej jedálne!
Mnohí z nás si nesú doslova traumu, blok, zo školskej jedálne a niektoré jedlá nedajú do úst už len z princípu. Verte,...
polievka z kyslej
Sýte polievky z kyslej kapusty nahradia aj hlavné jedlo
Sýte polievky z kyslej kapusty nahradia aj hlavné jedlo
Z kvasenej kapusty väčšina z nás robieva iba tradičnú kapustnicu. Vyskúšajte aj mrkvovú, či fazuľovú :) Z tradičných...
Getting ready for
Opečiatkujte si sušienky a vyčarte deťom úsmev na tvári!
Opečiatkujte si sušienky a vyčarte deťom úsmev na tvári!
Zapájate deti do práce v kuchyni? Varenie s deťmi patrí k novodobým trendom a na trhu je k dispozícii množstvo...