Pridať recept

Plnené kokosové pyšteky

ingrediencie

4 ks
vaječný bielok
300 g
práškový cukor
130 g
kokosová múčka
tuk na vymastenie

Plnka

2 dl
mlieko
50 g
práškový cukor
3 PL
hladká múka
1 balíček
vanilkový cukor
1 KL
mletá zrnková káva
130 g
maslo

postup

Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, zašľaháme doň cukor a v horúcom vodnom kúpeli došľaháme. Do snehu vmiešame kokosovú múčku. Na pomastený plech vrecúškom nastriekame kopčeky, ktoré pri miernej teplote v rúre sušíme. Medzitým si pripravíme plnku. Z mlieka, cukru, múky, vanilínového cukru a kávy uvaríme hustú kašu. Do vychladnutej kaše vmiešame maslo a dobre celú hmotu premiešame. Týmto krémom pospájame kokosové pyšteky.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
z.ondova
28.9.2013 19:11 | |
+3 -0
V recepte je chyba, v návode na plnku má byť 1 balíček vanilínového cukru a nie jeden balíček vajce :-D
Podobné články
Bábovka ku šálke kávy
3 božské bábovky k šálke kávy
Milujeme bábovky! A tieto tri sú naozaj extra vláčne vďaka pridaným surovinám...
Viete, prečo musíte dať sneh na pusinky pred použitím do fólie? Geniálny trik, ktorý vám uľahčí prácu
Viete, prečo musíte dať sneh na pusinky pred použitím do fólie? Geniálny trik, ktorý vám uľahčí prácu a nehrozí žiadny neporiadok
Pripravujete snehové pusinky, kokosky, makrónky či iné dobroty z našľahaného snehu? Pri práci s cukrárskym...
Sneh krásne nadýchaný a perfektne drží tvar! Skúsená cukrárka Petra Tóthová nám prezradila svoj overený spôsob
Sneh krásne nadýchaný a perfektne drží tvar! Cukrárka Petra Tóthová nám prezradila overený postup
Ako vyšľahať nadýchaný a pevný sneh do pripravovaného dezertu? Obľúbená cukrárka Petra Tóthová sa s nami...
Ako sa vlastne káva stáva bezkofeínovou? Je to vôbec skutočná káva?
Ako sa vlastne káva stáva bezkofeínovou? Je to vôbec skutočná káva?
Keď nás zasiahne kofeínový šok, zachvejeme sa a znervóznieme. Tí, ktorí kávu zle znášajú, často žiadajú...