Pridať recept

Paprikáš s hubami

ingrediencie

8 ks
zelená paprika
1 ks
cibuľa
50 g
olej
500 g
čerstvé huby
1,25 litre
smotana
10 g
hladká múka
100 g
jemná saláma
podľa chuti
soľ

postup

Pokrájanú cibuľu speníme na oleji,pridáme očistené a pokrájané huby,umytú zelenú papriku pokrájanú na rezance.Pomiešame a dusíme 20 minút.Potom pridáme smotanu,v ktorej sme rozmiešali múku a povaríme.Nakoniec pridáme pokrájanú salámu a prehrejeme.Podávame s chlebom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.