Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Džatky

ingrediencie

800 g
zemiaky
100 g
hladká múka
20 g
cibuľa
20 g
masť
podľa chuti
soľ

postup

Pokrájané a očistené zemiaky dáme variť do osolenej vody.Potom ich scedíme.Pridáme múku a za stáleho miešania 5 minút varíme.Potom prikryjeme,odstavíme a necháme dôjsť.Cesto pomocou varešky vypracujeme na hladké masu.Z vypracovaného cesta kladieme na tanier lyžičkou malé kôpky,ktoré polejeme cibuľou opraženou na masti.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.