Pórový šalát
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
zväzky
pór
5
PL
olivový olej
1
ks
citrón
1
ks
biela cibuľa
trochu
soľ
trochu
mleté biele korenie
postup
1.
Z pórov odstránime zelené konce a korienky, umyjeme a dáme ich do osolenej vody variť do mäkka. Potom ich necháme odkvapkať, najemno nakrájame a uložíme ich do šalátovej misy.
2.
Pripravíme nálev z oleja, zo šťavy z 1 citróna, soli, korenia a nadrobno nakrájanej cibule. Dobre premiešame a nalejeme na teplý pór.
3.
Šalát podávame studený.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.