Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cícerovo-jablková kaša

2
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
jablko
300 g
uvarený cícer
2 PL
vanilkový puding
1 KL
tekutá stévia
želatina podľa potreby

postup

1.
Cícer uvaríme do mäkka alebo použijeme konzervovaný. Doporučujem radšej prvú variantu, konzervovaný cícer obsahuje soľ a v prípade tohoto sladkého pokrmu by bolo treba použiť veľa sladidla.
3.
K postrúhaným jablkám pridáme uvarený cícer, vanilkový prášok a sladidlo a rozmixujeme na hladkú kašu. Ak chceme puding hustejší, pridáme želatinu (podľa návodu na obale). Mne stačil iba puding.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...