Pridať recept

FOTORECEPT: Cícerovo-jablková kaša

ingrediencie

2 ks
jablko
300 g
uvarený cícer
2 PL
vanilkový puding
1 KL
tekutá stévia
želatina podľa potreby

postup

1.
Cícer uvaríme do mäkka alebo použijeme konzervovaný. Doporučujem radšej prvú variantu, konzervovaný cícer obsahuje soľ a v prípade tohoto sladkého pokrmu by bolo treba použiť veľa sladidla.
Fotorecept: Cícerovo-jablková kaša
Fotorecept: Cícerovo-jablková kaša
Zdroj: hanus_prg
 
2.
Jablká očistíme a postrúhame najemno.
Fotorecept: Cícerovo-jablková kaša
Fotorecept: Cícerovo-jablková kaša
Zdroj: hanus_prg
3.
K postrúhaným jablkám pridáme uvarený cícer, vanilkový prášok a sladidlo a rozmixujeme na hladkú kašu. Ak chceme puding hustejší, pridáme želatinu (podľa návodu na obale). Mne stačil iba puding.
Fotorecept: Cícerovo-jablková kaša
Fotorecept: Cícerovo-jablková kaša
Zdroj: hanus_prg
4.
Podávame vychladené.
Fotorecept: Cícerovo-jablková kaša
Fotorecept: Cícerovo-jablková kaša
Zdroj: hanus_prg
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať