Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bulgurová kaša so sezamovo-čokoládovým krémom

2
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

100 g
špaldový bulgur
200 ml
voda
30 g
sójové mlieko v prášku
20 g
vanilkový puding

Krém

50 g
sezamová pasta tahini
150 ml
sójový jogurt
30 g
horká čokoláda
1 KL
tekutá stévia

postup

1.
Bulgur dáme variť do dvojnásobného množstva vriacej vody.
2.
Tesne pred koncom primiešame k bulguru sójové mlieko zmiešané s pudingom. Kaša začne hustnúť, po 3 minútach ju vypneme a necháme dojsť.
3.
Sezamovú pastu spolu s jogurtom a sladidlom rozmixujeme na hladkú kašu.
4.
Nakoniec primiešame roztopenú horkú čokoládu. Podávame na raňajky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...