Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Medvedie labky s pudingom

40
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 balíčky
pudingový prášok jahodový
250 g
múka polohrubá
200 g
cukor práškový
160 g
tuk na pečenie
2 PL
mlieko
1 štipka
soľ

postup

2.
Pripravíme si aj formičky. Tie radi cestom plnia hlavne deti.
3.
Múku premiešame s cukrom....pridáme pudingový prášok,.
5.
...pridáme soľ a nakrájaný tuk (Palmarín) a chladné mlieko.
6.
Rukami vypracujeme hladké cesto. Cesto je ružové, od pudingového prášku. Cesto necháme na chvíľku, aspoň 10 minút v chlade. Zatiaľ som dala vyhriať rúru.
8.
Naplnené formičky dáme na plech a dáme do rúry piecť na 180 stupňov asi 10 minút.
9.
Upečené labky necháme chvíľu vychladnúť a až potom ich vyklopíme z formičiek.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
chopping red
Naučte sa správne krájať a uľahčite si prácu v kuchyni!
Naučte sa správne krájať a uľahčite si prácu v kuchyni!
Viete si predstaviť kuchynské vybavenie bez noža? Nôž je jednoducho vec, ktorá nesmie chýbať v žiadnej domácnosti, či...
Chunks of cheddar
Čedar syr
Čedar syr
Cheddar je malá obec v juhovýchodnom Anglicku. Práve odtiaľ pôvodne pochádza jeden z najobľúbenejší syrov na svete -...
Raw sweet potatoes
Batáty
Batáty
Batáty sú sladké zemiaky, ktoré s tými našimi nemajú spoločné veru nič. Sú hľúzami povijnice batátovej, tropickej...