Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Medvedie labky s pudingom

40
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 balíčky
pudingový prášok jahodový
250 g
múka polohrubá
200 g
cukor práškový
160 g
tuk na pečenie
2 PL
mlieko
1 štipka
soľ

postup

2.
Pripravíme si aj formičky. Tie radi cestom plnia hlavne deti.
3.
Múku premiešame s cukrom....pridáme pudingový prášok,.
5.
...pridáme soľ a nakrájaný tuk (Palmarín) a chladné mlieko.
6.
Rukami vypracujeme hladké cesto. Cesto je ružové, od pudingového prášku. Cesto necháme na chvíľku, aspoň 10 minút v chlade. Zatiaľ som dala vyhriať rúru.
8.
Naplnené formičky dáme na plech a dáme do rúry piecť na 180 stupňov asi 10 minút.
9.
Upečené labky necháme chvíľu vychladnúť a až potom ich vyklopíme z formičiek.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...