Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Opekané zemiačky s paradajkovo-tvarohovou omáčkou

4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
malé zemiaky
soľ
250 g
tvaroh
1 konzerva
paradajkový pretlak
trochu
mlieko
mleté čierne korenie
múka na zahustenie
provensálske korenie
olej

postup

1.
Zemiačky v šupe dobre umyjeme, osolíme a dáme na vymastený plech do rozohriatej rúry
2.
Medzitým v panvici alebo v hrnci roztopíme tvaroh, pridáme trochu mlieka, soli a korenia.
4.
Do roztopeného tvarohu pridáme paradajkový pretlak a zahustíme múkou. Dobre prevaríme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.