Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečené gaštany

ingrediencie

1 kg
jedlé gaštany

postup

1.
Gaštany narežeme na oblej strane, uložíme na plech reznou stranou nahor a dáme upiecť do rúry vyhriatej na 200 stupňov. Pečieme asi 30 minút, kým sa šupka nezačne otvárať a dužina hnednúť.
2.
Ošúpať ich musíme zahorúca ostrým nožom. TIP: Pri narezávaní gaštany vždy skontrolujeme, či nie sú červivé.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
cuketový koláč
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
Cuketa je naozaj všestranná. Cuketa, to nie len nevábny cuketový prívarok, ale vykúzlite z nej aj skvelé koláče...
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
cuketové recepty
Cuketa 10x ináč!
Cuketa 10x ináč!
Cuketa je naozaj univerzálna! Vyčarujete z nej hlavné jedlo, polievku, ľahkú večeru, dezert, nátierku, kompót...