Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Gazdovský bravčovo-fazuľový guláš

ingrediencie

450 g
bravčové karé
400 g
sterilizovaná fazuľa
3 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnak
1 konzerva
lečo
3 stonky
stonkový zeler
2 ks
zemiaky
olej
mletá červená sladká paprika
soľ
mleté čierne korenie

postup

3.
Najprv na oleji speníme cibuľku a potom pridáme mäsko. jemne osolíme a restujeme asi 5 minút.
4.
Potom poprášime sladkou červenou paprikou a pridáme prelisované 3 strúčiky cesnaku. Opražíme max. 1 minútu a podlejeme 1 litrom vracej vody. Na jemnom ohni dusíme do polomäkka.
5.
Potom pridáme sterilizovanú fazuľu, nakrájaný stonkový zeler, na tenko nakrájané zemiaky a dolejeme ďalší liter vriacej vody.
7.
Na úplný záver pridáme konzervu leča (ktorú môžeme predtým rozmixovať) a spolu varíme do vtedy, kým sú všetky suroviny v guláši mäkké.
8.
Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anka2013
19.3.2014 21:36 | |
+1 -5
:) Dobrý večer no ja by som tam nedala ten celér iba to lečo to som už robila a všetkým nám to chutilo. A môže to byť aj tak dobré u nás všetky typy gulášov ide
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...