Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Tiramisu z Be-be keksov

25
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

5 balíčkov
BeBe keksy tmavé
2 ks
kelímok smotany na šľahanie
2 ks
kyslá smotana
2 PL
kryštálový cukor
1 ks
vanilkový cukor
75 g
granko alebo strúhaná čokoláda na ozdobenie

postup

1.
Uložíme na plech prvú vrstvu keksov, najlepšie 5 x 5 ks. Zo smotán na šľahanie si vyšľaháme tuhú šľahačku, potom pridáme kyslé smotany spolu s cukrom a vanilínovým cukrom a dobre premiešame.
2.
Krém postupne natierame, najskôr na 1. vrstvu keksov. Na krém zase uložíme keksy, takto urobíme štyri vrstvy keksov.
3.
Poslednú vrstvu ukončíme krémom, ktorú riadne posypeme grankom. Odložíme do chladničky, aby zákusok dobre stuhol.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...