Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kakaovo-mangové kocky

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

1 šálka
ovsené vločky
1/2 šálka
ryžová múka
3 PL
kakao
1 KL
kypriaci prášok do pečiva
150 ml
sójový jogurt biely
50 g
datlový sirup

Plnka

1 ks
mango
20 g
med
1 KL
vanilkový extrakt
1/2 KL
mletá škorica
1/2 KL
mletý zázvor
1 ks
vajce

postup

1.
Najskôr si pripravíme cesto. V miske zmiešame ovsené vločky, múku, kakao, prášok do pečiva a ďatlový sirup. Rukami vypracujeme tuhšie cesto.
2.
Mango očistíme a nakrájame na menšie kusy. Vložíme do mixéra, pridáme med, vajce, škoricu a vanilkový extrakt. Rozmixujeme na hladkú kašu.
3.
3/4 cesta natlačíme do formy, vylejeme plnku a vrch prikryjeme zvyšeným cestom. Doporučujem tretinu cesta nechať cca 15 min. a potom ho nastrúhať na plnku. Upečený koláč sa tak bude ľahšie krájať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...