Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bryndzové halušky s Tofu syrom

3
porcie
25
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
zemiaky
100 g
polohrubá múka
100 g
hladká múka
soľ
120 g
bryndza
100 g
Tofu údené alebo lahôdkové

postup

1.
Z postrúhaných zemiakov, múky a soli urobíme cesto. Do vriacej osolenej vody hádžeme halušky. Scedíme, primiešame bryndzu a zamiešame. Naložíme na tanier, polejeme kyslou smotanou a tofuškvarkami. Prizdobíme aj nakrájanou pažítkou.
2.
Tofu údené, prípadne lahôdkové nakrájame na kocky a opražíme na troške oleja z každej strany. Kocočky pekne zhnednú a úplne sa podobajú na slaninové škvarky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
ulicnik24
4.5.2014 08:43 | |
+4 -4
ked sa to Tofu oprazi to uz tym detom zrovna aj tu slaninu mozte dat
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...