Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bryndzové halušky s Tofu syrom

3
porcie
25
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
zemiaky
100 g
polohrubá múka
100 g
hladká múka
soľ
120 g
bryndza
100 g
Tofu údené alebo lahôdkové

postup

1.
Z postrúhaných zemiakov, múky a soli urobíme cesto. Do vriacej osolenej vody hádžeme halušky. Scedíme, primiešame bryndzu a zamiešame. Naložíme na tanier, polejeme kyslou smotanou a tofuškvarkami. Prizdobíme aj nakrájanou pažítkou.
2.
Tofu údené, prípadne lahôdkové nakrájame na kocky a opražíme na troške oleja z každej strany. Kocočky pekne zhnednú a úplne sa podobajú na slaninové škvarky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
ulicnik24
4.5.2014 08:43 | |
+4 -3
ked sa to Tofu oprazi to uz tym detom zrovna aj tu slaninu mozte dat
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...