Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bryndzové halušky s Tofu syrom

3
porcie
25
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
zemiaky
100 g
polohrubá múka
100 g
hladká múka
soľ
120 g
bryndza
100 g
Tofu údené alebo lahôdkové

postup

1.
Z postrúhaných zemiakov, múky a soli urobíme cesto. Do vriacej osolenej vody hádžeme halušky. Scedíme, primiešame bryndzu a zamiešame. Naložíme na tanier, polejeme kyslou smotanou a tofuškvarkami. Prizdobíme aj nakrájanou pažítkou.
2.
Tofu údené, prípadne lahôdkové nakrájame na kocky a opražíme na troške oleja z každej strany. Kocočky pekne zhnednú a úplne sa podobajú na slaninové škvarky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
ulicnik24
4.5.2014 08:43 | |
+4 -3
ked sa to Tofu oprazi to uz tym detom zrovna aj tu slaninu mozte dat
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
chopping red
Naučte sa správne krájať a uľahčite si prácu v kuchyni!
Naučte sa správne krájať a uľahčite si prácu v kuchyni!
Viete si predstaviť kuchynské vybavenie bez noža? Nôž je jednoducho vec, ktorá nesmie chýbať v žiadnej domácnosti, či...
Chunks of cheddar
Čedar syr
Čedar syr
Cheddar je malá obec v juhovýchodnom Anglicku. Práve odtiaľ pôvodne pochádza jeden z najobľúbenejší syrov na svete -...
Raw sweet potatoes
Batáty
Batáty
Batáty sú sladké zemiaky, ktoré s tými našimi nemajú spoločné veru nič. Sú hľúzami povijnice batátovej, tropickej...