Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bryndzové halušky s Tofu syrom

3
porcie
25
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
zemiaky
100 g
polohrubá múka
100 g
hladká múka
soľ
120 g
bryndza
100 g
Tofu údené alebo lahôdkové

postup

1.
Z postrúhaných zemiakov, múky a soli urobíme cesto. Do vriacej osolenej vody hádžeme halušky. Scedíme, primiešame bryndzu a zamiešame. Naložíme na tanier, polejeme kyslou smotanou a tofuškvarkami. Prizdobíme aj nakrájanou pažítkou.
2.
Tofu údené, prípadne lahôdkové nakrájame na kocky a opražíme na troške oleja z každej strany. Kocočky pekne zhnednú a úplne sa podobajú na slaninové škvarky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
ulicnik24
4.5.2014 08:43 | |
+4 -3
ked sa to Tofu oprazi to uz tym detom zrovna aj tu slaninu mozte dat
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...