Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Palacinkovo-ovocné ražniči

6
porcií
30
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 ml
mlieko
2 ks
vajce
220 g
hladká múka
1 štipka
soľ
1 štipka
sóda bikarbóna
2 ČL
cukor
jahody
banán
jablko
maslo

postup

1.
Zo surovín urobíme palacinky a necháme ich vychladnúť. Na palacinku natrieme jahodový džem a dáme kúsky jahôd, položíme druhú palacinku, tiež ju natrieme džemom a zrolujeme.
3.
Na špajdlu striedavo napichujeme palacinku, jahodu, kúsok banánu a kúsok jablka.
4.
Na panvici rozpustíme maslo, pridáme cukor alebo med a skaramelizujeme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...
Walnuts
Viete správne skladovať orechy?
Viete správne skladovať orechy?
Orechy naozaj právom patria medzi superpotraviny. Sú zdrojom zdravých tukov, znižujú cholesterol, pôsobia v tele...