Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Palacinkovo-ovocné ražniči

6
porcií
30
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 ml
mlieko
2 ks
vajce
220 g
hladká múka
1 štipka
soľ
1 štipka
sóda bikarbóna
2 ČL
cukor
jahody
banán
jablko
maslo

postup

1.
Zo surovín urobíme palacinky a necháme ich vychladnúť. Na palacinku natrieme jahodový džem a dáme kúsky jahôd, položíme druhú palacinku, tiež ju natrieme džemom a zrolujeme.
3.
Na špajdlu striedavo napichujeme palacinku, jahodu, kúsok banánu a kúsok jablka.
4.
Na panvici rozpustíme maslo, pridáme cukor alebo med a skaramelizujeme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...