Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kurací steak s pečenými zemiakmi a šalátom

4
porcie
90
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
kuracie stehno vykostené
12 ks
menších zemiakov
1/2 ks
ľadový šalát
3 ks
paradajka
1 ks
paprika
1/2 konzerva
kukurica
100 g
tvrdý syr
olej
soľ
steakové korenie
korenie na pečené zemiaky

postup

1.
Kuracie stehná si očistíme, jemne naklepeme a osolíme. Pripravíme si marinádu z oleja a steakového korenia. Mäso necháme v tejto marináde aspoň 2 hodiny. Potom ho opečieme na grile alebo na vrúbkovanej panvici - z každej strany asi 4-5 minúty.
2.
Zemiaky očistíme a prekrojíme na štvrtinky. Dáme ich variť do osolenej vody. Keď sú polomäkké, vyberieme ich a vysypeme na pripravený plech na pečenie. Okoreníme korením na pečené zemiaky, pridáme troška oleja a dáme piecť do rúry, kým nebudú chrumkavé.
3.
Zeleninu očistíme na nakrájame na malé kúsky. Pridáme nakrájaný syr a poriadne premiešame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Eggnog with
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Kupujete vaječný likér v obchode? Prečo? Veď ten domáci máte hotový raz-dva.
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.