Pridať recept

Cigánska roštenka

ingrediencie

500 g
hovädzia roštenka
100 g
údená slanina
30 g
masť
20 g
cibuľa
10 g
rajčiakový pretlak
10 g
hladká múka
podľa chuti
soľ, čierne korenie mleté
trochu
voda

postup

1.
Z odležaného mäsa nakrájame rezne asi 1 cm hrubé, naklepeme, opečieme na masti a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu. Popražíme, pridáme rajčiakový pretlak, čierne korenie, soľ, podlejeme vodou a prikryté dusíme.
 
2.
Mäkké mäso zaprášime múkou, podľa potreby šťavu rozriedime vodou a povaríme. Slaninu pokrájame na plátky, opražíme a položíme ich na hotové roštenky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať