Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cibuľový pizza koláč s tuniakom

3
porcie
28
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

250 g
špaldová hladká múka
2,5 g
sušené droždie
50 ml
kokosový tuk
100 ml
vlažná voda
štipiek
soľ

Náplň

100 ml
domáca majonéza
50 g
tuniak vo vlastnej šťave
1 ks
cibuľa
10 ks
olivy čierne
olivový olej na plech

postup

1.
Do väčšej misy vysypeme múku, pridáme sušené droždie, roztopený kokosový tuk, soľ a vodu. Vidličkou začneme pomaly miešať cesto, potom ho rukami spracujeme do finálnej podoby. Cesto má byť tuhé, konzistenciou podobné tomu na cestoviny. Cesto nenechávame kysnúť.
2.
Cesto rozvaľkáme na menší plech (vystelieme papierom alebo vymažeme tukom) a potrieme ho majonézou. Použila som domácu majonézu z kokosového tuku.
3.
Potom cesto obložíme cibuľou nakrájanou na pásiky, tuniakom a rozpolenými olivami. Podľa chuti môžeme posypať chilli korením.
4.
Pečieme pri teplote 220 stupňov 13 min., až okraje zožltnú.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
evuna
29.4.2014 22:18 | |
+3 -1
este som nevidela pizzu z majonezou
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...