Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cibuľový pizza koláč s tuniakom

3
porcie
28
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

250 g
špaldová hladká múka
2,5 g
sušené droždie
50 ml
kokosový tuk
100 ml
vlažná voda
štipiek
soľ

Náplň

100 ml
domáca majonéza
50 g
tuniak vo vlastnej šťave
1 ks
cibuľa
10 ks
olivy čierne
olivový olej na plech

postup

1.
Do väčšej misy vysypeme múku, pridáme sušené droždie, roztopený kokosový tuk, soľ a vodu. Vidličkou začneme pomaly miešať cesto, potom ho rukami spracujeme do finálnej podoby. Cesto má byť tuhé, konzistenciou podobné tomu na cestoviny. Cesto nenechávame kysnúť.
2.
Cesto rozvaľkáme na menší plech (vystelieme papierom alebo vymažeme tukom) a potrieme ho majonézou. Použila som domácu majonézu z kokosového tuku.
3.
Potom cesto obložíme cibuľou nakrájanou na pásiky, tuniakom a rozpolenými olivami. Podľa chuti môžeme posypať chilli korením.
4.
Pečieme pri teplote 220 stupňov 13 min., až okraje zožltnú.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
evuna
29.4.2014 22:18 | |
+3 -1
este som nevidela pizzu z majonezou
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...