Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie dusené na hríboch

ingrediencie

400 g
teľacie stehno
40 g
masť
40 g
cibuľa
100 g
hríby
10 g
hladká múka
podľa chuti
soľ,rasca

postup

Naklepané rezne na okrajoch narežeme, opečieme na masti, pridáme pokrájanú cibuľu, spolu popražíme, pridáme umyté hríby, soľ, rascu, podlejeme vodou a dusíme. Udusené rezne zaprášime múkou a podusíme. Podávame s hranolkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...