Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Jablkový nepečený koláč

4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
piškóty detské okrúhle
1 balíček
piškóty dlhé cukrárenské
1,5 kg
jablko
3 PL
cukor
1 balíček
škoricový cukor DrOetker
1 balíček
zlatý klas DrOetker
Na ozdobu
šľahačka, karamelový toping

postup

1.
Očistíme si jablká, nakrájame ich na drobnejšie kúsky.
2.
Dáme ich do kastróla s trochou vody(cca 250ml), Varíme ich domäkka, nakoniec môžeme prepasírovať cez sitko, alebo rozmixovať.
3.
Do 250ml vody rozmiešame Zlatý klas Dr.Oetker a vmiešame do jabĺk. necháme prejsť varom, masa zhustne.
4.
Pripravíme si piškóty a formu, ktorú vystelieme potravinárskou foliou.
5.
Na spodok formy dáme piškóty, ja som dala podlhovasté, sú sladšie a pevnejšie.
7.
Na jablká dáme okrúhle piškóty a zas vrstvu jablčnej zmesi, končíme piškótami. Koláč necháme v chlade. Podávame na druhý deň.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?