FOTORECEPT: Granadír s celozrnnými cestovinami
3
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
5
ks
zemiaky
1
balíček
celozrnné mušličky
2
ks
cibuľa
podľa chuti
olej rastlinný, mletá červená paprika, soľ,korenie čierne mleté
postup
1.
Zemiaky očistíme a uvaríme v osolenej vode. Mierne ich popučíme. Celozrnné cestoviny uvaríme tiež v osolenej vode, scedíme a pridáme k zemiakom.
2.
Na panvici na oleji upražíme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme mletú červenú papriku.
3.
Všetko dôkladne premiešame, dochutíme soľou a mletým čiernym korením.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.