Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cícerovo-vločková torta s jahodami

ingrediencie

500 g
cícer z plechovky
2 šálky
jemne mleté ovsené vločky
1 šálka
jablkové pyré
1/2 šálka
med
6 PL
kokosový olej
1/2 šálka
sušené ovocie
1/2 šálka
vlašské orechy
1 KL
sóda bikarbóna
4 KL
kypriaci prášok do pečiva
1/2 KL
soľ
4 KL
vanilkový extrakt

Na ozdobenie

100 g
čokoláda
100 g
Hera
100 g
jahody

postup

1.
Cícer rozmixujeme na kašu. akisto rozmixujeme aj vločky s jablkovým pyré. Zmes premiestnime do hlbšej misy.
2.
Potom prilejeme roztopený kokosový olej, vanilkovú arómu (4KL), kypriaci prášok do pečiva, sódu bikarbónu a med podľa chuti (odporúčam 1/2 šálky). Všetko poriadne premiešame.
3.
Na záver pridáme 1/2 šálky sušeného ovocia a 1/2 šálky orechov, ktoré odporúčam rozdrviť na menšie časti, lebo v opačnom prípade nám korpus nebude držať veľmi po kope :)
4.
Pečte na 180 stupňoch 35-40 minút (ustrážte si, aby sa nespálil).
5.
Na hotový korpus poukladáma jahody nakrájané na tenké slížiky a polejeme to všetko čokoládou. (v diétnejšej verzii môžeme čokoládu vynechať)
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...