Pridať recept

Rizoto s krevetami

ingrediencie

podľa chuti
hnedá ryža
podľa chuti
krevety
podľa chuti
olivy zelené
podľa chuti
biela cibuľa
podľa chuti
šampiňóny
podľa chuti
zelenina
trochu
olivový olej
podľa chuti
morská soľ
podľa chuti
korenie
podľa chuti
bylinky petržlen vňať, žerucha, tymián,
kociek
zeleninový bujón

postup

1.
Ryžu uvaríme podľa návodu v zeleninovom vývare. Na panvici zohrejeme olej, osmažíme krevety(asi minútku) potom ich odložíme.
 
2.
Na panvicu pridáme na drobno nakrájanú cibuľu, osmažíme, pridáme nakrájané šampiňóny, počkáme kým pustia vodu, osolíme, okoreníme, pridáme zeleninu podľa chuti a olivy.
3.
Dusíme pár min. potom pridáme krevety a uvarenú ryžu. Celé to dobre premiešame, chvíľku dusíme a pridáme nakrájané bylinky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať